Current track

Title

Artist

Current show

Non Stop Hits

18:00 20:00

Current show

Non Stop Hits

18:00 20:00


!Πέτρος Ιακωβίδης: Το «Μη Θυμώνεις» στο No. 1 του YouTube

Written by on 22 September 2020

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει ενθουσιάσει το κοινό και τα ραδιόφωνα με τη νέα επιτυχία του.

Πραγματικά εντυπωσιακή είναι η επιτυχία που σημειώνει ο Πέτρος Ιακωβίδης με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Μη Θυμώνεις».

Αν και κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal την περασμένη Παρασκευή (18/09), το νέο τραγούδι του πολύπλευρου τραγουδιστή και δημιουργού κατάφερε να εκτοξευθεί στα ραδιοφωνικά και τα ψηφιακά charts από τα πρώτα εικοσιτετράωρα.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης υπογράφει τη μουσική και τους στίχους του «Μη Θυμώνεις» με το εξαιρετικό ταλέντου του και «γυρίζει το χρόνο ξανά» στις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Το video clip που συνοδεύει το «Μη Θυμώνεις», μια ξεχωριστή βόλτα με τον Πέτρο Ιακωβίδη και την παρέα του στην Αθήνα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση των τάσεων στο ελληνικό YouTube, έχοντας αποσπάσει εκατοντάδες θετικά σχόλια και χιλιάδες κοινοποιήσεις σε όλα τα social media.

Αντίστοιχων διαστάσεων είναι και το ντεμπούτο του «Μη Θυμώνεις» στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Η νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη έκανε είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart μέσα σε περίπου δύο ημέρες από την κυκλοφορία της και η πορεία της στα ερτζιανά προδιαγράφεται ανοδική.

Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να αναφερθεί και κάνει ακόμα πιο αξιοσημείωτη την είσοδο του «Μη Θυμώνεις» στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart είναι το γεγονός ότι το τραγούδι κυκλοφόρησε απευθείας στα ψηφιακά καταστήματα και στο YouTube, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια αποκλειστικότητα στα ραδιόφωνα της χώρας.

Το «Μη Θυμώνεις» διαδέχεται για τον Πέτρο Ιακωβίδη το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού, το οποίο ανέβηκε στο No. 2 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του ελληνικού ρεπερτορίου.

()