Current track

Title

Artist

Current show

Non Stop Hits

16:00 18:00

Current show

Non Stop Hits

16:00 18:00


Ο Ηλίας Βρεττός τραγουδά για «Τον Άνθρωπο Τον Λάθος» – Δείτε το νέο video clip του

Written by on 22 September 2020

Ανανεωμένος και με νέο look, ο Ηλίας Βρεττός κάνει την έκπληξη στο music video του τραγουδιού «Τον Άνθρωπο Τον Λάθος».

Ο Ηλίας Βρεττός τραγουδά για «Τον Άνθρωπο Τον Λάθος» που όλοι έχουμε ερωτευτεί έστω μία φορά στη ζωή μας και μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία.

Φρέσκο και δυναμικό, το νέο single του ταλαντούχου και αγαπημένου καλλιτέχνη παρασύρει από το πρώτο κιόλας άκουσμα, ενώ έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει, καθώς με το ρεφρέν του έγιναν εκατοντάδες covers τα οποία ανέβηκαν στα social media.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι Arcade.

«Τον άνθρωπο το λάθος αυτόν αγάπησα / Τον άνθρωπο το λάθος αγκάλιαζα με πάθος / Τον άνθρωπο το λάθος αυτόν εμπιστεύτηκα / Κι ας ήταν όλα λάθος κι ας ήταν όλα ψεύτικα», τραγουδά ο Ηλίας Βρεττός.

Ανανεωμένος και με νέο look, ο Ηλίας Βρεττός κάνει την έκπληξη και στο music video του τραγουδιού, παρουσιάζοντας  «Τον Άνθρωπο Τον Λάθος» μέσα από ένα κινηματογραφικό, dark και μυστηριώδες concept, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη / Bodega Visuals.

Το νέο hit του Ηλία Βρεττού έρχεται μετά το επιτυχημένο single «Μόνο Εγώ» και τον πλατινένιο δίσκο «Σωστό Μου Λάθος», δίνοντας συνέχεια στα τραγούδια του που αγαπιούνται πολύ και ακούγονται δυνατά.

Το single «Τον Άνθρωπο Τον Λάθος» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.