Current track

Title

Artist

Current show

Non Stop Hits

08:00 10:00

Current show

Non Stop Hits

08:00 10:00


Σάκης Τανιμανίδης: Οι φορές που πέταξε το μπλουζάκι του και έκανε το instagram να λαγκάρει (photo)

Written by on 30 May 2020

Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας από τους ωραίους της showbiz.

Από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το «World Party» τα κορίτσια άρχισαν να κάνουν… party, αφού η εμφάνισή του δεν πέρασε απαρατήρητη. Το ταλέντο υπάρχει, αλλά εν προκειμένω δεν είναι της παρούσης.

Όπως λέγαμε, λοιπόν, τα κορίτσια τον πρόσεξαν και μάλιστα πολύ, ενώ το account του στο instagram αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή για τα ελληνικά δεδομένα, πλησιάζοντας το 1 εκ. Οι κοινοποιήσεις του πολλές, ενώ τα likes και τα σχόλια που δέχεται ακόμη πιο πολλά, με αποτέλεσμα ο Σάκης Τανιμανίδης να διαθέτει κάθε είδους post.

 

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, μαζέψαμε κάποια από τα shirtless posts του, τα οποία έχουν κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνη πολλών. Σε αυτά αναδεικνύεται το κορμί «φέτες» που διαθέτει και οι κοιλιακοί του σε κάνουν ή να πεισμώσεις για να αποκτήσεις κι εσύ ή να φρικάρεις και να αναρωτιέσαι «τι κάνει ο τύπος, θέλω κι εγώ».

Γυμναστική, όπως πολλές φορές μας έχει δείξει, αλλά και υγιεινή διατροφή είναι η απάντηση. Γι΄ αυτό σήκω και πέσε για κάμψεις, γιατί ο Τανιμανίδης μάλλον κάνει πολλές και είναι έτσι! Αλλά και η Χριστίνα Μπόμπα είναι για «like». Όλα κι όλα!

()