Current track

Title

Artist

Current show

Non Stop Hits

08:00 10:00

Current show

Non Stop Hits

08:00 10:00


Η Miley Cyrus σκηνοθετεί το νέο video clip του συντρόφου της Cody Simpson

Written by on 24 May 2020

Την υπογραφή της Miley Cyrus φέρει το καινούργιο video clip του Cody Simpson.

Η Miley Cyrus κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της αναλαμβάνοντας το music video για το single «Captain’s Dance With The Devil» του συντρόφου της Cody Simpson.

Το βίντεο γυρίστηκε στην κατοικίας της Miley Cyrus στο Λος Άντζελες, όπου το ζευγάρι βρίσκεται σε απομόνωση μαζί λόγω της πανδημίας του COVID-19.

«Ήταν περίεργοι οι τελευταίες μήνες», δήλωσε ο Simpson στη Vanity Fair.

«Σίγουρα όχι μόνο για τον εαυτό μου, για όλους, αλλά επίσης έδωσε το έναυσμα σε εμένα και τη σύντροφό μου για άκρως δημιουργικές ιδέες».

Σύμφωνα με τον 23χρονο τραγουδιστή, ηθοποιό και μοντέλο, οι βάσεις για τις μεταμορφώσεις του που παρακολουθούμε στο music video του «Captain’s Dance With The Devil» μπήκαν ένα βράδυ όπου περνούσε ανέμελα το χρόνο του με τη Miley Cyrus.

View this post on Instagram

captain’s dance with the devil

A post shared by Cody Simpson (@codysimpson) on

«Ένα βράδυ βρισκόμασταν στο μπάνιο μας, απλώς χαζεύαμε, και η Miley οργάνωνε ξανά τη συλλογή της από κραγιόν. Διάλεξα ένα και κατά κάποιον τρόπο παρατηρούσα την ομορφιά και την τέχνη της συσκευασίας, και την ομορφιά του μακιγιάζ γενικά και (η Miley) άρχισε να με εκπαιδεύει στο μακιγιάζ», περιέγραψε.

«Τότε ζήτησα να μου βάλει μακιγιάζ και το έκανε και ήταν πολύ διασκεδαστικό. Με έχει εκπαιδεύσει στην drag κουλτούρα και παρακολουθούμε το “RuPaul’s Drag Race” τα βράδια της Παρασκευής», συνέχισε ο Cody Simpson.

«Ήμουν σε θέση να υποδυθώ αυτούς τους διαφορετικούς χαρακτήρες, από τον εαυτό μου, ο οποίος είναι ο αφηγητής, μέχρι τον καπετάνιο και το ναύτη… τον φωνάζουμε Rebecca όταν είμαι ντυμένος σαν γυναίκα, ντυμένος drag», είπε για το music video του νέου του single.

«Λόγω των συνθηκών της καραντίνας έπρεπε να παίξουμε με ό,τι είχαμε στο σπίτι και ήταν μια πραγματικά φοβερή εμπειρία», σχολίασε.

Το «Captain’s Dance With The Devil» είναι το επόμενο single του Cody Simpson μετά το «Golden Thing» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019.