Current track

Title

Artist

Current show

Current show


O Drake κυκλοφορεί το single «Toosie Slide» και βάζει ένα νέο challenge

Written by on 3 April 2020

Tο «Toosie Slide» έρχεται για να κατακλύσει τα social media.

Ο Drake, ο πιο viral καλλιτέχνης της εποχής, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο single που έχει ταρακουνήσει τα social media – και ειδικότερα το TikTok – πριν καν κυκλοφορήσει.

Αφού έβαλε τον πλανήτη στο ρυθμό του Kiki Challenge με την επιτυχία του «In My Feelings» πριν δύο χρόνια, ο Drake παρουσιάζει αυτή τη φορά μία νέα πρόκληση με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Toosie Slide».

Το «Flip The Switch» challenge που ακολουθεί το τραγούδι είναι σίγουρα αρκετά ασφαλέστερο και φυσικά κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους, στο πνεύμα της κοινωνικής αποστασιοποίησης των ημερών.

Το single «Toosie Slide» έχει πάρει το όνομά του από τον influencer Toosie από την Ατλάντα, ο οποίος είναι εμπνευστής της χορογραφίας που συνοδεύει το τραγούδι.

Ο Drake καυχιέται στο «Toosie Slide» για τις χορευτικές ικανότητές του και συγκρίνει με τον εαυτό του με τον θρυλικό Michael Jackson, στον οποίο αναφέρεται σε πολλά σημεία του τραγουδιού.

Παράλληλα δίνει οδηγίες για το χορό του «Toosie Slide»: «Πηγαίνει: δεξί πόδι ψηλά, αριστερό πόδι, slide…»

Το «Toosie Slide» είναι το πρώτο προσωπικό τραγούδι του Drake για τη φετινή χρονιά που κυκλοφορεί επίσημα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Τα υπόλοιπα τραγούδια που παρουσίασε τους τελευταίους τρεις μήνες, όπως το «When To Say When» και το «Chicago Freestyle», ήταν διαθέσιμα αποκλειστικά στο SoundCloud.

Το music video του «Toosie Slide» αντανακλά την εικόνα της πανδημίας. Το βίντεο ξεκινά με ένα πλάνο από τους άδειους δρόμους του Τορόντο και συνεχίζεται στην πολυτελή κατοικία του ράπερ στην πόλη, όπου βλέπουμε τον Drake να ακολουθεί τη χαρακτηριστική χορογραφία του τραγουδιού φορώντας μάσκα και γάντια.

()