Current track

Title

Artist

Current show

Non Stop Hits

08:00 10:00

Current show

Non Stop Hits

08:00 10:00


Οι Metallica δώρισαν 350.000 δολάρια για την αντιμετώπιση του COVID-19

Written by on 3 April 2020

Οι Metallica προσφέρουν βοήθεια στους πιο αδύναμους. 

Σε δωρεά ύψους 350.000 δολαρίων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 προχώρησαν οι Metallica μέσω του ιδρύματός τους All Within My Hands.

Το ποσό θα διατεθεί σε οργανισμούς και ιδρύματα που έχουν ριχτεί στη μάχη της πανδημίας.

«Με την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού, οι πιο αδύναμοι στις κοινότητές μας χρειάζονται τη βοήθειά μας περισσότερο από ποτέ», αναφέρει το εμβληματικό συγκρότημα σε ανακοίνωσή του.

«Το ίδρυμά μας All Within My Hands δωρίζει 350.000 δολάρια σε οργανισμούς που παρέχουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν από την πανδημία του COVID-19», έγραψε η μπάντα στους λογαριασμούς που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα στους οργανισμούς που στηρίζουν οι Metallica είναι και το Feeding America, βασικός εταίρος του All Within My Hands όσον αφορά την καταπολέμηση της πείνας.

Το Feeding America δημιούργησε πρόσφατα Ταμείο Αντιμετώπισης του COVID-19 ενώ συνεχίζει να συνεργάζεται με το δίκτυο των τοπικών τραπεζών τροφίμων ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των κοινοτήτων.

Καθώς οι ανάγκες συνεχίζουν να αυξάνονται, οι τοπικές τράπεζες τροφίμων έχουν έλλειψη εθελοντών, δωρεών και βοήθειας στη διανομή τροφίμων, τονίζεται στην ιστοσελίδα του All Within My Hands.

«Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η πιο δύσκολη περίοδος για πολλούς από εσάς, αλλά αν θέλετε να υποστηρίξετε κάποιον από αυτούς τους οργανισμούς, μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στους απίστευτα αφοσιωμένους συνεργάτες μας, καθώς οι ανάγκες τους έχουν μεγάλο εύρος. Κάθε δολάριο βοηθάει», αναφέρουν οι Metallica.

()