Current track

Title

Artist

Current show

Non Stop Hits

12:00 14:00

Current show

Non Stop Hits

12:00 14:00


«Η Λέξη Σ’ Αγαπώ»: Νίκος Βέρτης και Amir υμνούν τον έρωτα με μία εκπληκτική μπαλάντα

Written by on 22 March 2020

Σε μία εκπληκτική μπαλάντα που υμνεί τον έρωτα ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Νίκος Βέρτης και ο Amir.

Ο Νίκος Βέρτης και ο Amir πρωταγωνιστούν σε μία διεθνή συνεργασία που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Η είδηση της δισκογραφική τους σύμπραξης προκάλεσε τεράστια έκπληξη και πολύ μεγάλη προσμονή για το αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Βέρτης και ο Amir ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζονται ένα δίγλωσσο τραγούδι με τον τίτλο «Si on n’aime qu’une fois / Η Λέξη Σ’ Αγαπώ», μία εκπληκτική μπαλάντα με στίχους στα ελληνικά και στα γαλλικά.

Μια διαφορετική πρόταση που υπενθυμίζει ότι η μουσική δεν έχει όρια, τόπο, χρόνο, μία διαφορετική πρόταση που υπενθυμίζει μουσική για μία παγκόσμια γλώσσα που έχει τη δύναμη να ενώνει τους ανθρώπους όπου κι αν βρίσκονται.

Οι στίχοι του τραγουδιού εξυμνούν τον έρωτα στην ύψιστη μορφή του και μιλούν για τον πόνο που νιώθει όποιος ερωτεύεται. Το τρίπτυχο ερμηνεία, μελωδία και στίχοι είναι τόσο αρμονικό που μαγεύει με αβίαστη ευκολία τον ακροατή.

Η συνεργασία του Νίκου Βέρτη και του Amir δεν περιορίζεται στη μετάδοση των συναισθημάτων που κουβαλά από τους συντελεστές της, αλλά εισχωρεί μέσα στην ψυχή μας και πλάθει καινούργια συναισθήματα.

Τη μουσική του τραγουδιού έχει υπογράψει καταξιωμένος Assaf Tzrouya, ενώ τους ελληνικούς στίχους έχει γράψει ο Νίκος Βέρτης και τους γαλλικούς οι Amir και Nazim Khaled.

Το ατμοσφαιρικό video clip έχει γυριστεί με τη σκηνοθεσία του Sheriff Francis σε διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα, μεταξύ των οποίων ο εντυπωσιακός χώρος του «YTON».

Το single «Si on n’aime qu’une fois / Η Λέξη Σ’ Αγαπώ» κυκλοφορεί από τη THEAMA και τη Heaven Music.

https://www.youtube.com/watch?v=KtdOEUENVg

()