Current track

Title

Artist

Current show

Non Stop Hits

16:00 18:00

Current show

Non Stop Hits

16:00 18:00


Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Το παρασκήνιο της συνύπαρξής τους και η πιθανότητα νέας συνεργασίας

Written by on 13 April 2021

Θα δούμε ξανά μαζί τις δύο super stars;

Το παρασκήνιο της συνύπαρξης της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή, αλλά και το αν θα της δούμε να συνεργάζονται ξανά στο μέλλον, αποκαλύπτει ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος.

«Η συνάντησή τους μουσικά και τηλεοπτικά ήταν κάτι που πρώτος το πρότεινε ο Νίκος Κοκλώνης. Στην αρχή γέλασα. Αλλά ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που πάντα σε εξιτάρει και σε αιφνιδιάζει με τις ιδέες και τις σκέψεις του», αναφέρει στο περιοδικό «Ok!», όπου δίνει την πρώτη του συνέντευξη.

«Έτσι, πολύ σύντομα αυτό το αυθόρμητο γέλιο εξελίχθηκε σε μια σοβαρή σκέψη. Και μέσα από την κουβέντα καταλάβαμε πως όλο αυτό το πρότζεκτ, η ένωση της Βίσση με τη Βανδή, μια ιδέα που ξεκίνησε σχεδόν παράλληλα με το “Just The 2 Of Us”, είχε τεράστια δυναμική. Αν δεν ήταν ο Νίκος να το παρακινήσει και δεν υπήρχε ένας μόνο άνθρωπος, εγώ εν τω προκειμένω, να μιλά και με τις δύο καλλιτέχνιδες, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γίνει», εξηγεί.

«Έχοντας δουλέψει και με τις δύο για οκτώ περίπου χρόνια, γνώριζαν πολύ καλά ότι θα σεβόμουν τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις κάθε πλευράς και πως δεν υπήρχε περίπτωση να “ρίξω” κάποιον εις βάρος του άλλου», συνεχίζει.

«Έτσι, μπόρεσε και έγινε αυτή η συνάντηση, που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην τηλεοπτική ιστορία. Είναι ένα ορόσημο στη μουσική σκηνή για όλους εμάς που βιώσαμε και γνωρίζουμε αυτή την “κόντρα”», λέει.

Όσο για το αν θα τις δούμε ξανά μαζί στο μέλλον, ο Γιώργος Αρσενάκος είναι αποκαλυπτικός.

«Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις όχι μόνο για δισκογραφικό ντουέτο, αλλά και για επί σκηνής μουσική συνύπαρξη. Θέλω να ξέρεις ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους μετά την τηλεοπτική τους συνάντηση. Ήμουν πολύ σίγουρος ότι θα γίνει έτσι καθώς και οι δύο είναι επιτυχημένες και χορτασμένες. Να περιμένετε πολλά κοινά μουσικά γεγονότα από τις δύο σούπερ σταρ και την Panik», τονίζει. ()