Current track

Title

Artist

Current show

Non Stop Hits

08:00 10:00

Current show

Non Stop Hits

08:00 10:00


Lady Gaga: «Δεν καταλάβαινα γιατί έπρεπε να ζήσω»

Written by on 22 September 2020

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση από τη Lady Gaga.

Η Lady Gaga μιλάει για την περίπλοκη σχέση της με την επιτυχία.

Η 34χρονη pop star έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «CBS Sunday Morning», όπου αποκάλυψε ότι κάποτε «παραιτήθηκε» από τον εαυτό της.

«Δεν μου άρεσε να είμαι διάσημη. Δεν μου άρεσε να είμαι σταρ. Ένιωθα εξαντλημένη και ότι έχω τελειώσει. Δεν είναι πάντα εύκολο αν έχεις ψυχικά προβλήματα να αφήνεις τους άλλους ανθρώπους να τα δουν. Συνήθιζα να το δείχνω, συνήθιζα να αυτοτραυματίζομαι, έλεγα, “Κοιτάχτε, κόπηκα. Κοιτάχτε, πονάω”. Δεν πίστευα ότι μπορούσε να το δει κανείς επειδή η ψυχική υγεία είναι κάτι αόρατο».

Η Lady Gaga παραδέχεται ότι εκείνη την εποχή σκεφτόταν την αυτοκτονία «κάθε μέρα».

«Ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι η Lady Gaga. Αυτό σκεφτόμουν. Ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι εκείνη», είπε.

«Δεν μπορείς να πας στο σούπερ μάρκετ τώρα. Αν πας για δείπνο με την οικογένειά σου, κάποιος θα έρθει στο τραπέζι. Δεν μπορείς να γευματίσεις με την οικογένειά σου χωρίς να αφορά εσένα. Αφορά πάντα εσένα. Όλη την ώρα αφορά εσένα. Και τα ρούχα σου, κοίτα τα ρούχα σου. Γιατί πρέπει να είσαι έτσι;», περιέγραψε.

Ωστόσο οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά της προσπάθησαν να της ανυψώσουν το ηθικό κατά τη διάρκεια εκείνης της δύσκολης ψυχολογικής περιόδου.

«Έλεγαν: “Νομίζεις ότι πνίγεσαι, αλλά δεν πνίγεσαι. Είσαι καταπληκτική”. Και συνήθιζα να λέω: “Δεν είμαι καταπληκτική. Έχω τελειώσει”… Δεν καταλάβαινα πραγματικά γιατί έπρεπε να ζήσω (για κανέναν άλλο λόγο) εκτός από το να είμαι εκεί για την οικογένειά μου. Ήταν στ’ αλήθεια μια πραγματική σκέψη και ένα πραγματικό συναίσθημα. “Γιατί να ζήσω”», εξομολογήθηκε η Lady Gaga.

«Ζούσα σε αυτό το σπίτι, ενώ με παρακολούθησαν για μερικά χρόνια για να βεβαιωθούν ότι ήμουν ασφαλής», πρόσθεσε.

Αν και τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα, η Lady Gaga τόνισε ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ψυχοσωματικά προβλήματα όταν της συμπεριφέρονται σαν να είναι αντικείμενο.

«Αν είμαι στο σούπερ μάρκετ και κάποιος έρθει πολύ κοντά μου και βάλει ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπό μου και αρχίσει να τραβά φωτογραφίες, με πιάνει πανικός, πόνος σε όλο το σώμα. Είμαι προετοιμασμένη επειδή φοβάμαι τόσο πολύ. Είναι σαν να είμαι αντικείμενο, δεν είμαι άνθρωπος», εξήγησε.

Η Lady Gaga χρησιμοποίησε τις μάχες που έχει δώσει με τους δαίμονές της ως βάση για το τελευταίο άλμπουμ της, το «Chromatica».

«Δεν υπάρχει ένα τραγούδι σε αυτό το άλμπουμ που δεν είναι αληθινό, ούτε ένα», σημείωσε.

Παρά τα σκαμπανεβάσματα όλα αυτά τα χρόνια, η Lady Gaga δεν σκέφτηκε ποτέ να εγκαταλείψει την καριέρα της στη μουσική.

«Θα μπορούσα να τα καταφέρει τα τελευταία δυόμισι χρόνια της ζωής μου. Θα μπορούσα να τα είχα βγάλει πάρει και έτσι. Αλλά ξέρεις τι; Συνέβη… Δεν μισώ τη Lady Gaga άλλο πια. Έχω βρει έναν τρόπο να αγαπήσω ξανά τον εαυτό μου, ακόμη και όταν νόμιζα ότι δεν θα συνέβαινε ποτέ», ανέφερε.

«Ορκίζομαι στα μελλοντικά μου αγέννητα παιδιά, δεν ξέρω γιατί, αλλά πρέπει. Αυτό πρέπει να κάνω. Να τραγουδάω, πρέπει. Αποδεικνύεται, ακόμα κι αν δεν θέλω να είμαι ζωντανή, ξέρω πώς να γράψω ένα τραγούδι», είπε