Current track

Title

Artist

Current show

Non Stop Hits

08:00 10:00

Current show

Non Stop Hits

08:00 10:00


Ο Αντώνης Ρέμος με το δικό του μουσικό πρόγραμμα στο Mega

Written by on 10 April 2020

Μένουμε σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο και τα τραγούδια του.

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ειδικά για το Mega.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μπαίνει σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων με λίγους και επιλεγμένους μουσικούς και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Κυβέλο, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους, για να μας ταξιδέψει με τις μελωδίες του.

Σε αυτό το ταξίδι μας επιφυλάσσει εκπλήξεις κάνοντας συνδέσεις με αγαπημένα του πρόσωπα.

Τώρα που «…η αλήθεια μοιάζει ψέμα», ο Αντώνης Ρέμος μας τραγουδάει πως «..δεν τελειώσαμε» και εμείς αισιοδοξούμε, τραγουδάμε μαζί του και αφήνουμε τις μουσικές να μας κρατήσουν συντροφιά.

Την Παρασκευή 10 Απριλίου στις 23:00 μένουμε σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο και τα τραγούδια του στο Mega.

Παράλληλα ο Αντώνης Ρέμος πρόκειται να ενώσει τη φωνή του με την Καίτη Γαρμπή σε ένα μοναδικό ντουέτο.

Περίπου 23 χρόνια μετά την πρώτη τους δισκογραφική συνεργασία, οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μία νέα εκδοχή του τραγουδιού «Κιβωτός» της Καίτης Γαρμπή, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας.

Τα έσοδα από το τραγούδι θα δοθούν στην Κιβωτό Του Κόσμου, τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού.

Θυμίζουμε ότι όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ο Αντώνης Ρέμος προχώρησε στην αναβολή των προγραμματισμένων συναυλιών που θα πραγματοποιούσε σε όλη την Ελλάδα το Μάρτιο και τον Απρίλιο.